De ontluistering van Europa

In één krant, op eén dag, drie ontluisterende verhalen over de schijnheiligheid van de Eropese leiders.

 

Eerste artikel is over het klimaatbeleid waarbij EU niet onder doet voor Trump 20170626_kritiek op EU beleid is niet groen

Tweede over het opdoeken van Italiaanse banken op kosten van de belastingbetaler. Er was toch afgesproken dat dit nooit maar zou gebeuren na de bankencrisis? 20170626_NRC_EU opdoeken van banken kost belastingbetaler miljarden

En als derde de ethiek van Pedro Agramunt, voorzitter Raad van Europa. Een bezoekje aan Assad levert fraaie cadeaux op na de reeds ontvangen presentjes uit Azerbeidzjan. 20170626_NRC_EU_ Agramunt_Assad_omkoperij

‘Maakt je niet vrolijk

This entry was posted in Site Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.